Mai Tai Paradiso

Wat een bijzondere avond was dit. Met 4 bemande ursa’s met cine glas hebben wij de scherm en concert registratie van Mai Tai in paradiso gedraaid. Dit was onder andere live op sbs te zien en wordt gebruikt in een nieuwe docu. Ook waren er bijzondere gasten, zoals disco legende George Mccrae.

SFB in de ziggodome

een 8 camera registratie in de ziggo dome, natuurlijk doen wij dit. Met 2 ursa’s inclusief boxlenzen en 6x een fx9 met PL cine glas word dit enorm mooi. Wij verzorgden de scherm- en concertregistratie hiervoor.

Bevrijdingsfestival Gelderland

Na een succesvol online festival werden we afgelopen jaar weer benaderd om de schermregie voor het bevrijdingsfestival in Wageningen te faciliteren. Met 4 camera’s en een crane was dit heel tof! Conan Kelder heeft regie gedaan van onder andere: Son Mieux, Donnie & Ronde.

Bevrijdingsfestival Gelderland

Amsterdam Music Festival

Met 9 camera’s een show in de arena faciliteren? Natuurlijk! Wij hebben technisch persoon en een cameraman hiervoor geleverd. wat dit een tof project!

AMF

Veronica Express

Door radio veronica werden wij gebeld of we een registratie konden bedenken in een oude rijdende trein. Dit doen wij natuurlijk graag. Dus hebben we met 3 camera’s de hele dag alleen maar optredens en jamsessies gefilmd uit een rijdende trein. We mochten helemaal los met apparatuur dus hebben we een echt vintage veronica setje gemaakt.

Veronica Express

missie 538

 Dit jaar  voor het 3e jaar op rij verzorgen wij de gehele video registratie van missie538. Van aftermovie tot de live broadcast op sbs6 wij maken alles zo mooi mogelijk. De hele dag optredens en bijzondere verhalen vastleggen, wat is dit een leuke klus.

Radio 538

Greedy Guys

Nadat de gierige gasten gestopt waren bij talpa werden wij benaderd om een nieuw amerikaans kanaal op te starten. Dit gaat nu al enorm goed. We zijn een maand naar amerika geweest om 18 afleveringen vast te leggen die stuk voor stuk viraal gaan. We mochten licht en onopvallend filmen dus hebben een perfecte set daarvoor samengesteld.

Greedy Guys

Zeikwijven

Door de KRONCRV werden we gebeld of we camerawerk wilden leveren voor een nieuwe mini serie: Zeikwijven. Hiervoor hebben wij verschillende eng en studio dagen gedraaid en alle apparatuur en mensen geleverd.

Zeikwijven