Portfolio Conan Kelder | Videography & Photography

Bevrijdingsfestival Gelderland

Na een succesvol online festival werden we afgelopen jaar weer benaderd om de schermregie voor het bevrijdingsfestival in Wageningen te faciliteren. Met 4 camera’s en een crane was dit heel tof! Conan Kelder heeft regie gedaan van onder andere: Son Mieux, Donnie & Ronde.

Bevrijdingsfestival Gelderland

Veronica Express

Met 9 camera’s een show in de arena faciliteren? Natuurlijk! Wij hebben technisch persoon en een cameraman hiervoor geleverd. wat dit een tof project!

AMF

Veronica Express

Door radio veronica werden wij gebeld of we een registratie konden bedenken in een oude rijdende trein. Dit doen wij natuurlijk graag. Dus hebben we met 3 camera’s de hele dag alleen maar optredens en jamsessies gefilmd uit een rijdende trein. We mochten helemaal los met apparatuur dus hebben we een echt vintage veronica setje gemaakt.

Veronica Express

missie 538

 Dit jaar  voor het 3e jaar op rij verzorgen wij de gehele video registratie van missie538. Van aftermovie tot de live broadcast op sbs6 wij maken alles zo mooi mogelijk. De hele dag optredens en bijzondere verhalen vastleggen, wat is dit een leuke klus.

Radio 538

Greedy Guys

Nadat de gierige gasten gestopt waren bij talpa werden wij benaderd om een nieuw amerikaans kanaal op te starten. Dit gaat nu al enorm goed. We zijn een maand naar amerika geweest om 18 afleveringen vast te leggen die stuk voor stuk viraal gaan. We mochten licht en onopvallend filmen dus hebben een perfecte set daarvoor samengesteld.

Greedy Guys

Zeikwijven

Door de KRONCRV werden we gebeld of we camerawerk wilden leveren voor een nieuwe mini serie: Zeikwijven. Hiervoor hebben wij verschillende eng en studio dagen gedraaid en alle apparatuur en mensen geleverd.

Zeikwijven

Talpa Radio

Sinds december 2017 ben ik werkzaam als freelancer bij Talpa Radio. Hier doe ik onder andere: Regie, Filmen en Editen. Hier film ik  regelmatig live optredens van grote artiesten zoals: Wulf, The Wild Romance, De Wolff, Navarone of Donnie. Ook schakel ik soms de ochtendshow van Giel, Evers of De Frank en Vrijdag show!

De graafschap

Bij de Graafschap verzorg ik sinds het begin van het seizoen 17/18 een geheel nieuw product binnen het betaalde voetbal. Van elke thuiswedstrijd ( en in de toekomst ook de uitwedstrijden) maak ik beelden, neem ik korte interviews af en monteer het geheel tot een korte sfeerimpressie. Dit nieuwe product is mijn eigen idee en ik krijg hier de vrijheid om het door te ontwikkelen, waarbij ik de wensen en het imago van de club niet uit het oog verlies.

Max Vermeulen

Max Vermeulen is een opkomende DJ. In opdracht van Max maak ik elke maand een video waarin ik 6 uur mee loop in zijn leven. Zo draai ik dus op een dag veel shows en studiomomenten in het leven van Max. Mijn taak is om dit te vertalen in een video van een paar minuten om zo zijn fans te vermaken. Ik doe hier de regie, film en edit voor de video’s. Ook maak ik van elke show foto’s en een korte video die dezelfde avond online komt.

Justin Mylo

Afgelopen maart heb ik in opdracht van BD Entertainment een video gemaakt voor de DJ Justin Mylo. In deze video konden fans vragen aan Justin Mylo stellen en dan ging Justin Mylo die vragen in mijn video beantwoorden. Deze video heeft aardig wat kijkers gepakt (10.000) en bereikt nog steeds veel fans!

Ondernemersvereniging Hoevelaken

Voor verschillende bedrijven in Hoevelaken heb ik korte promotiefilms gemaakt voor social media en hun websites. Hiervoor maak ik de beelden en bedenk de opzet aan de hand van de informatie en wensen van de klant.

Regio 8

Bij Regio8 lever ik camerawerk, de beelden monteer ik daarna voor het betreffende televisieprogramma. Daarnaast doe ik het geluid welke ik ook monteer in de beelden. Als laatste doe ik de regie voor live uitzendingen.

Glazen Huys Nijkerk

In voorbereiding, tijdens en na afloop van het Glazen Huys in Nijkerk voer ik vrijwel alle werkzaamheden uit die met beeld, licht en geluid te maken hebben. Ik ben cameraman, ik doe de regie, ik regel het licht en geluid en monteer uiteindelijk de beelden voor de samenvattingen.