Portfolio

Talpa Radio

Sinds december 2017 ben ik werkzaam als freelancer bij Talpa Radio. Hier doe ik onder andere: Regie, Filmen en Editen. Hier film ik  regelmatig live optredens van grote artiesten zoals: Wulf, The Wild Romance, De Wolff, Navarone of Donnie. Ook schakel ik soms de ochtendshow van Giel, Evers of De Frank en Vrijdag show!

De Graafschap
Bij de Graafschap verzorg ik sinds het begin van het seizoen 17/18 een geheel nieuw product binnen het betaalde voetbal. Van elke thuiswedstrijd ( en in de toekomst ook de uitwedstrijden) maak ik beelden, neem ik korte interviews af en monteer het geheel tot een korte sfeerimpressie. Dit nieuwe product is mijn eigen idee en ik krijg hier de vrijheid om het door te ontwikkelen, waarbij ik de wensen en het imago van de club niet uit het oog verlies.

Max Vermeulen

Max Vermeulen is een opkomende DJ. In opdracht van Max maak ik elke maand een video waarin ik 6 uur mee loop in zijn leven. Zo draai ik dus op een dag veel shows en studiomomenten in het leven van Max. Mijn taak is om dit te vertalen in een video van een paar minuten om zo zijn fans te vermaken. Ik doe hier de regie, film en edit voor de video’s. Ook maak ik van elke show foto’s en een korte video die dezelfde avond online komt.

 

 

Justin Mylo

Afgelopen maart heb ik in opdracht van BD Entertainment een video gemaakt voor de DJ Justin Mylo. In deze video konden fans vragen aan Justin Mylo stellen en dan ging Justin Mylo die vragen in mijn video beantwoorden. Deze video heeft aardig wat kijkers gepakt (10.000) en bereikt nog steeds veel fans!

Ondernemersvereniging Hoevelaken
Voor verschillende bedrijven in Hoevelaken heb ik korte promotiefilms gemaakt voor social media en hun websites. Hiervoor maak ik de beelden en bedenk de opzet aan de hand van de informatie en wensen van de klant.

Regio 8

Bij Regio8 lever ik camerawerk, de beelden monteer ik daarna voor het betreffende televisieprogramma. Daarnaast doe ik het geluid welke ik ook monteer in de beelden. Als laatste doe ik de regie voor live uitzendingen.

Glazen Huys Nijkerk

In voorbereiding, tijdens en na afloop van het Glazen Huys in Nijkerk voer ik vrijwel alle werkzaamheden uit die met beeld, licht en geluid te maken hebben. Ik ben cameraman, ik doe de regie, ik regel het licht en geluid en monteer uiteindelijk de beelden voor de samenvattingen.